U Pazinu održano predavanje Bespovratna sredstva za poljoprivredu i ruralni turizam

Bespovratna sredstva poljoprivreda i ruralni razvojU organizaciji Udruženja obrtnika Pazin i obrta Blue Sky iz Pule, održano je besplatno predavanje za sudionike  29.10.2015. u Udruženju obrtnika Pazin, gdje je vlasnik obrta Blue Sky iz Pule, Zoran Stančić, dipl.oec, konzultant s iskustvom u području izrade projekata za natječaje iz programa ruralnog razvoja RH, održao  predavanje na temu “Bespovratna sredstva za poljoprivredu i ruralni turizam”. Navedeni susret prisutnima je poslužio kao izvrsna prilika za stjecanje korisnih informacija te iznošenje i razmjenu iskustva o praksama korištenja EU fondova u području poljoprivrede i ruralnog turizma.

Predavanje je bilo namijenjeno svima zainteresiranima, a prvenstveno poljoprivrednim obrtima, tvrtkama i OPG-ima. Cilj je bio upoznati sudionike s mjerama i natječajima za ishođenje bespovratnih sredstava do kraja 2015. godine te najavama za razdoblje do 2020. godine.

Polaznici su se ukratko upoznali s mogućnostima, uvjetima i načinima prijave i pripreme dokumentacije na aktualnim i budućim natječajima za bespovratna sredstva iz Programa ruralnog razvoja 2014. – 2020 i “Vinske omotnice” .

Izvor: http://www.uopazin.hr/odrzano-predavanje-bespovratna-sreds…/