Tko smo?

Naziv: Blue Sky obrt za poslovno savjetovanje i usluge vl. Zoran Stančić

Adresa sjedišta: Sv. Polikarpa 1, 52100 Pula

Adresa ureda: Sv. Teodora 2, (zgrada Urbisa 2. kat), 52100 Pula

OIB: 25885333242

IBAN: HR4224020061140231459

Zoran Stančić, dipl.oec.

Iza naziva konzalting.eu stoji obrt Blue Sky, a bavimo se izradom poslovnih planova, investicijskih studija te studija izvodljivosti, pripremom dokumentacije za financiranje investicijskih projekata fizičkih i pravnih osoba, javnih ustanova te jedinica lokalne samouprave s ciljem da klijentima olakšamo dobivanje financijskih sredstava (bespovratnih sredstava iz nacionalnih ili EU fondova, kredita HAMAG BICRO, HBOR-a i poslovnih banaka). Vlasnik obrta Zoran Stančić, dipomirani ekonomist, stručnjak je na području financija s preko 20 godina iskustva u bankarstvu i poslovnom savjetovanju, sudjelovao je u financiranju brojnih investicijskih projekata s naglaskom na segment poljoprivrede, ribarstva i malog poduzetništva. Našim klijentima pomažemo u komunikaciji s bankama, HBOR-om, raznim institucijama i fondovima te predlažemo najpovoljnije rješenje za financiranje. U suradnji s patrnerima i stručnjacima na različitim poljima pružamo cjelovitu uslugu (izrade studije utjecaja na okoliš, procjene nekretnina, marketing, energetska učinkovitost).

Vizija

Naša vizija je biti regionalno prepoznata konzultantska kuća koja klijentima nudi kvalitetnu uslugu temeljenu na znanju i iskustvu uvažavajući pri tome potrebe i mogućnosti svakog klijenta.

Misija

Naša misija je pomoći vam da uz najbolje financijske uvjete svoje ideje pretvorite u poslovne planove i uspješne projekte koji će postići svoju punu primjenu.

kodeks etike logo cmykKodeks etike

Potpisnici smo kodeksa etike Hrvatske gospodarske komore čime smo pokazali kvalitetu i spremnost na prihvaćanje pravila suvremenog poslovanja kao nužnog preduvjeta za integraciju i uspjeh u domaćim i međunarodnim tokovima.

 10 razloga zašto izabrati “konzalting.eu”

  1. Izrađujemo besplatnu analizu Vaše projektne ideje.
  2. Naša naknada je transparentna. Temelji se na fisknom i varijabilnom dijelu temeljenom isključivo na postignutim rezultatima.
  3. Naša usluga je različita od ostalih. Implementiramo metode koje omogućavaju veću vjerojatnost dobivanja financijskih sredstava i povrat investicije.
  4. Rezultati naše usluge su jasni i mjerljivi. Mogućnost dobivanja bespovratnih sredstava do 100% vrijednosti prihvatljivih troškova Vašeg projekta.
  5. Naša stručnost i poznavanje područja financiranja iz EU fondova daje dodatnu vrijednost Vašoj organizaciji.
  6. Rješenja gradimo u skladu s potrebama poslovanja i uskoj suradnji s Vama.
  7. Našu uslugu možete koristiti za vrijeme trajanja cijelog projekta ili samo za pojedini dio u opsegu koji sami odredite.
  8. Naša usluga je diskretna. Ona minimalno opterećuje Vaše resurse, zaposlenike ili radne procese.
  9. Sa svojim klijentima gradimo partnerske odnose i pomažemo im savjetima i nakon završetka projekta.
  10. Uštede i povrate možete početi stvarati već danas pozivom na broj 091 2011 311.

Sigurnosni kod:
security code
Unesite sigurnosni kod:

Pošalji