Objavljena dva nova natječaja iz Vinske omotnice

promidžba na tržištima trećih zemaljaAgencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je nove natječaje iz „Vinske omotnice“ i to za mjeru Restrukturiranje i konverzija vinograda te mjeru Investicija u vinarije i marketing vina. Rok za podnošenje prijava je 16.05.2016. godine. Najmanji iznos potpore je 5.000 eura, a najveći 1,5 milijuna eura, dok je intenzitet potpore ovisno o veličini prijavitelja do 50% ukupno prihvatljivih troškova.
Za mjeru Restrukturiranje i konverzija vinograda korisnici mogu biti proizvođači (fizičke ili pravne osobe) upisani u Vinogradarski registar, a fizičke osobe moraju biti obveznici poreza na dohodak/poreza na dobit. Ukupno prihvatljivi troškovi po projektu su 1.500.000 eura, a minimalni iznos potpore po projektu je  5.000 eura.
Za mjeru Investicija u vinarije i marketing vina prihvatljivi korisnici su proizvođači (fizičke ili pravne osobe) upisani u Vinogradarski registar u trenutku podnošenja prijave, a ukupno prihvatljivi troškovi po projektu su 3.000.000 eura, dok je minimalni iznos potpore po projektu 5.000 eura.
U toku ovog tjedna u najavi je raspisivnje natječaja za mjeru Promidžba na tržištima trećih zemalja.
Sigurnosni kod:
security code
Unesite sigurnosni kod:

Pošalji