2,4 do 2,85 posto kamate na kredite za ulaganja u Istri kroz kreditnu liniju “Poduzetnik – ISTRA 2016.”

Mali i mikro zajmovi za poljoprivredu

bespovratna sredstvaIstarski župan Valter Flego i direktor Istarske razvojne agencije dr.sc. Boris Sabatti potpisali su ugovor o ustanovljenju nove kreditne linije za male i srednje poduzetnike vrijedne 30 milijuna kuna. Ugovori su potpisani s Privrednom bankom Zagreb te Istarskom kreditnom bankom Umag. Krediti će se dodjeljivati ili za nove investicije ili za trajna obrtna sredstva, a kod obje je namjene maksimalni iznos kredita 1,5 milijuna kuna. Kamate za ove kredite, u iznosu od 2,40 do 2,85 posto, trenutačno su najpovoljnije na financijskom tržištu, a korisnici tih kredita mogu biti mala i srednja trgovačka društva, obrti i zadruge u 100% vlasništvu državljana Republike Hrvatske koji ulažu na području Istarske županije, bez obzira na sjedište, ili koji imaju sjedište na području Istarske županije, a ulažu na području Istarske županije.

Rok za podnošenje zahtjeva je do iskorištenja sredstava iz Ugovora o poslovnoj suradnji na provedbi Programa kreditiranja poduzetnika „Poduzetnik-ISTRA 2016.“.

Sve operativne poslove oko ovih kredita vodit će Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o.

Više informacija i potrebnu dokumentaciju pogledajte ovdje:Oglas_kreditne_linije-1 , Zahtjev_za_poduzetnicki_kreditIzjava_o_koristenim_potporama_male_vrijednosti

Uz Zahtjev za kredit, za dobivanje kredita u iznosu većem od 200.000 kn, treba priložiti poslovni plan ili investicijsku studiju (do 200.000 kn skraćeni poslovni plan). Ukoliko Vam je potrebna pomoć pri izradi poslovnog plana ili investicijske studije slobodno nas kontaktirajte.

Sigurnosni kod:
security code
Unesite sigurnosni kod:

Pošalji